Vier verdachten opgespoord en aangehouden; vijfde verdachte meldt zich aan

Sergio S. (33), David A. en Joël G. beiden 18 jaar oud als ook de 17-jarige J.L. zijn op donderdag 13 januari op verschillende adressen te Paramaribo door leden van de Recherche van Paramaribo opgespoord en aangehouden.
De vijfde verdachte, de 18-jarige Luciano L. die op de dag van de opsporing, bij het zien van de politie kans zag weg te komen, meldde zich in de ochtend van vrijdag 14 januari met een familielid aan bij de Recherche van Paramaribo.

Uit het politieonderzoek kwam naar voren dat het vijftal op zondag 19 december 2021 een gewapende roofoverval heeft gepleegd bij een supermarkt aan de Cocobiacoweg. Daarbij hebben de roofverdachten een groot geldbedrag in SRD en een onbekend geldbedrag in U$ dollar buit gemaakt. Op de veiliggestelde camerabeelden is het duidelijk waar te nemen welke handelingen de daders hebben verricht. Na de bekomen informatie van de roofoverval te hebben uitgewerkt en door goed speurwerk werden de daders in de kraag gevat.

De vijf jongemannen hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht. Alle vijf verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.