Vier verdachten door rechercheurs Narcotica Brigade aangehouden; één hunner heengezonden

Rechercheurs van Narcotica Brigade hebben op zaterdag 4 december een drugsinval gepleegd aan de Creebsburgweg te Paramaribo. Daarbij zijn de verdachten Diëgo Z. (33) en zijn levenspartner Tanischa B. (28) en de gebroeders Renzo P. (31) en Irvan P. (25) in de kraag gevat.
Na verkregen en uitgewerkte informatie werden de verdachten op het voormeld adres opgespoord en aangehouden. Volgens de bekomen informatie werd er op die locatie drugs verhandeld, waarbij een groot deel werd aangeleverd en verder werd gedistribueerd.

Er werd een onderzoek ingesteld in de woning en de wetsdienaren troffen op diverse plekken in en rondom het huis 19.260 gram marihuana en 3.480 gram hasj aan. De verdachte Diego ontkent wat ervan af te weten, terwijl zijn partner Tanischa verklaarde dat er daadwerkelijk drugs op die locatie werd aangeleverd. Echter weet zij niet wat er verder met de drugs gebeurd. De verdachte Renzo heeft verklaard dat hij op verzoek van Diego en zijn jongere broer Irvan drugs distribueert.

De gebroeders Renzo en Irvan, alsook Diego zijn na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst, terwijl Tanischa na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.