Vier verdachten aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) bijgestaan door de politie van het bureau Flora hebben in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september na een melding van het Command Center, vier verdachten aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van de Anthony Nesty Sporthal (NIS) aangehouden.

Volgens de melding was het viertal bezig in verschillende voertuigen in te breken, waarbij zij ook onderdelen wegnamen. Bij aankomst van de politie op de locatie werden de twee 25-jarigen Saferio M. en Ireno L., Steven S. (30) en Ignacio W. (26) ter zake auto inbraak aangehouden. De buit gemaakte onderdelen zijn hangende het onderzoek in beslaggenomen.

Twee van de verdachten die naderhand militairen blijken te zijn, werden overgedragen aan de Militaire Politie (MP). De twee andere verdachten Saferio en Steven werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze twee verdachten in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.