Vier verdachten aangehouden voor voertuig dat als sloop op social media werd verkocht; drie hunner heengezonden

De verdachten W.E., M.E., S.J., en H.R., zijn op dinsdag 2 april 2024 door de politie van het bureau Latour opgespoord en aangehouden.

Dit viertal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest voor het wegnemen en verkopen van onderdelen van een voertuig die als sloop op social media te koop was aangeboden.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat er vorig jaar in de maand november
aangifte was gedaan op het voornoemde bureau ter zake diefstal van een voertuig aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Khairaliweg. Dit voertuig werd door de aangever verkocht en op aangegeven locatie geplaatst. De volgende dag deed hij de locatie aan voor het controleren van zijn voertuig en constateerde dat de auto niet meer daar stond. Hij vermoedde dat deze door onbekenden was gestolen. De dochter van de aangever zag na enkele maanden dat het voertuig van haar vader als sloop op social media te koop werd aangeboden en stelde de politie daarvan direct in kennis. De wetsdienaren deden vervolgens het verkoopadres dat op social media was aangegeven aan en werd de verdachte H.R. in de boeien geslagen. Op zijn aanwijzing werd de verdachte M.E. eveneens aangehouden, waarna op aanwijzing van M.E. de overige verdachten S.J. en W.E. in de kraag werden gevat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten H.R., M.E. en S.J. na te zijn voorgeleid heengezonden, terwijl de verdachte W.E. die het voertuig heeft weggenomen door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.