Vier verdachten aangehouden in zaak Kirpalani

Het Arrestatie Team heeft in de vroege ochtend van zaterdag 30 op zondag 31 januari in samenwerking met leden van de afdeling Kapitale Delicten invallen gepleegd op verschillende adressen in Paramaribo. De invallen hebben te maken met de diefstal in de handelszaak Kirpalani NV. De politie hield tijdens deze actie vier mannen en een vrouw aan die vervolgens werden overgebracht naar het politiebureau.  Joel G. en Angelo M. zijn aangemerkt als verdachten in de zaak en zijn beiden na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De vrouw die van Guyanese afkomst is, kon bij navraag geen document van verblijf in Suriname tonen. Zij is in vreemdelingen bewaring opgenomen.

Twee andere verdachten namelijk Clifton F. en Aniel N.  hebben zich op woensdag 3 februari met hun advocaat aangemeld op de afdeling Kapitale Delicten. Ook deze verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.   

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.