Vier verdachten aangehouden door politie Lelydorp

De 35-jarige Stefano N., Randel, P.( 31), Nestor, K. en Daniël, V. beiden 30 jaar zijn in de middag van donderdag 21 februari door de politie van het ressort Lelydorp aangehouden. De politie van het ressort Rijsdijk kreeg op 21 februari de melding van het Command Center, dat drie manspersonen waren gesignaleerd op een woonadres te Rijsdijk en dat zij zich schuilhielden in het bos achter de woning.

De politie van Lelydorp die de nodige assistentie verleende heeft de vier verdachten in de Indira Ghandiweg staande gehouden. Het viertal verplaatste zich in een grijs/blauw gelakte auto voorzien van een taxibord.

In belang van het onderzoek werd de auto doorzocht. Daarbij zijn de navolgende goederen in de auto aangetroffen en in beslag genomen te weten:

* twee flat screen televisietoestellen.

* drie flessen alcohol.

* één paar sportschoenen.

* één microwave één versterker.

* vijf mobiele telefoontoestellen.

* één gouden halsketting en één gouden bracelet.

* één dvd speler en één powerbank.

* een aantal kledingstukken, twee petten en één fles parfum.

De politie heeft sterk het vermoeden dat de boven genoemde spullen van misdrijf afkomstig zijn, In de auto is verder ook aangetroffen en in beslag genomen één pijpentang, één krik en één schroevendraaier. Hoogstwaarschijnlijk zijn deze spullen door de vier verdachten gebruikt om de woning in kwestie binnen te dringen. In het belang van het onderzoek is ook de auto in beslag genomen.

Op camerabeelden is te zien hoe deze vier verdachten goederen uit de woning wegnemen. Het viertal verschafte zich via de achterzijde van het erf toegang tot de woning. Nadat het dievenijzer en een schuifraam van een kamer geforceerd was drongen de inbrekers de woning binnen.

De verdachten werden samen met de in beslag genomen goederen overgebracht en overgedragen aan de politie van Rijsdijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het viertal in verzekering gesteld. Zij ontkennen de inbraak gepleegd te hebben. Zij verklaren ook niets af te weten van de spullen die in de auto zijn aangetroffen. De politie van Rijsdijk heeft deze zaak voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Regio-Midden

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.