Vier tassen met drugs op de Jules Sedney Haven onderschept; vier verdachten opgesloten

Leden van de Post Control Unit die werkzaam zijn op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex, stuitten op dinsdagmorgen 26 januari op vier tassen inhoudende “Jamie” met een gewicht van iets meer dan 160 kg.
De drugs werd ontdekt in een vrachtvoertuig die op het punt stond uit te rijden. Het verderfelijk spul zat verborgen in de cabine van het voertuig. De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname en de douanerecherche werden ingeschakeld. Na de partij “Jamie” te hebben onderzocht, werd deze in beslag genomen.
De 35-jarige bestuurder C.Z. werd terstond in de kraag gevat. Naar aanleiding van zijn verklaring aan de politie, kwamen drie manspersonen die werkzaam zijn bij een bedrijf op de Haven in beeld. Deze drie medewerkers, E.D. (30), V.N. (34) en de 28-jarige M.D. werden eveneens aangehouden.
De vier verdachten werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn allen hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.