Vier overvallers voortvluchtig, twee verdachten aangehouden

De politie van Domburg heeft in de vroege ochtend van vrijdag 16 juni twee verdachten aangehouden.

Dit tweetal wordt ervan verdacht samen met vier kompanen een overval te hebben gepleegd aan de Sir Winston Churchillweg. De politie deed na de melding van de Centrale Meldkamer het adres aan.

Daar aangekomen is de wachter aangetroffen. Hij verklaarde te zijn overvallen  door vier manspersonen, van wie drie gewapend waren met vuistvuurwapens. De overvallers knevelden hem en namen zijn vuistvuurwapen van het merk Taurus met zeven scherpe patronen en een mobiele telefoon weg.

Hij gaf verder aan dat de verdachten niet konden inbreken in het pand, omdat hij zich wist te bevrijden en hulp inriep. De overvallers kozen het hazenpad richting het bos. Het voertuig waarmee de overvallers de plaats aandeden werd door de wachter beschreven. Bij een surveillance in de directe omgeving zijn twee voertuigen zoals beschreven tot stoppen gesommeerd. De twee bestuurders zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij de voorgeleiding is de bestuurder Marrel K. als verdachte aangemerkt en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. De andere bestuurder is heengezonden. Het voertuig dat bestuurd werd door Marrel is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden. Aan de opsporing van de vier overvallers wordt gewerkt.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.