Vier mannen opgesloten voor openlijke geweldpleging

Een man deed op 28 maart van dit jaar aangifte van openlijke geweldpleging tegen vijf mannen bij de politie van Jarikaba. De aangever verklaarde dat hij een winkel binnenging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Volgens de aangever wees hij de twee mannen voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het corona virus zouden oplopen. De ene man gaf gehoor aan zijn advies terwijl de andere man tekeer begon te gaan tegen de aangever.
Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van de aangever de winkel binnen en de man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat die zijn geslachtsdeel moest zuigen.
De aangever werd zo boos dat hij die man een klap toebracht in het gezicht. De man zijn borrelvrienden schoten hem te hulp en vielen de aangever massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera. Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.
Op zondag 19 april zijn Dewperkash T., Wiren T., Nawin J. en Anand S. ter zake openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van het bureau Jarikaba. De aangever, die als verdachte van mishandeling was opgebracht, is na overleg met het Openbaar Ministerie, na verhoor, heen gezonden door de politie; terwijl de vier andere verdachten,ter zake openlijke geweldpleging, in verzekering zijn gesteld. De vijfde man wordt opgespoord.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.