Vier Mannen aangehouden op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsberoving

De politie van het bureau Livorno heeft op dinsdagmorgen 2 juli de verdachten Sergio, S.(31); Lucnarain, L.(36); Mark, B. (24) en Kishan, A.(29) aangehouden omdat zij ervan worden verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan wederrechtelijke vrijheidsberoving, in de volksmond bekend als ontvoering.

Kort voor hun aanhouding hadden zij een man vermoedelijk van zijn vrijheid beroofd. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer de verdachte Kishan Srd. 5000,- moet betalen. Kishan moet degene geweest zijn die het plan beraamde om de man te ontvoeren.  Hij ging, samen met zijn drie kompanen, op een locatie in de Sir Winston Churchillweg waar het slachtoffer zich bevond. Het slachtoffer werd aangetroffen en moest onder dwang plaats nemen in de auto waarin Kishan en zijn maten zich verplaatsten. Zij brachten hun slachtoffer vervolgens naar een locatie in de Tjon A Kiet weg alwaar hij mishandeld werd. Het slachtoffer werd gedwongen om zijn vrouw op te bellen ten einde  haar te zeggen dat zij Srd. 5000,- naar de locatie moest brengen waar hij tegen zijn wil was.

De vrouw ging gelijk na het gesprek naar de politie van het bureau Livorno en deed aangifte van de wederrechtelijke vrijheidsberoving van haar man. De wetsdienaren gingen voor onderzoek  naar de locatie in de  Tjon A Kiet weg en troffen aldaar het slachtoffer en drie van zijn ontvoerders aan. Zij werden gelijk aangehouden. De vierde ontvoerder werd bij zijn woning opgespoord en aangehouden. Het slachtoffer klaagde over lichaamspijnen maar had geen zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kishan en zijn kompanen hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie van Livorno.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.