Vier jeugdigen aangehouden voor openlijke geweldpleging

Vier jeugdigen, Evence C. (18) en de 16-jarigen Isiah B., Rithoe N. en Gergille zijn op vrijdag 6 januari door de politie van Uitvlugt aangehouden. 

De jongens hebben zich schuldig gemaakt aan openlijke geweldpleging op een adres in het ressort. Toen de ingeschakelde politie op de  plek aankwam werden partijen aangetroffen. Volgens verklaring van het slachtoffer was hij op zijn werk, toen het viertal plotseling naar hem toe stapte. Op zeer brutale toon spraken zij hem aan. Ze hielden hem voor dat hij hun mannen goed moet behandelen wanneer ze de Carwash aandoen.

Om erger te voorkomen pakte hij zijn fiets en reed weg. De jongens achtervolgden hem. Onderweg ontmoettehij een vriend en hield hem het gebeurde voor. De vriend bemoedigde hem en zij keerden terug.

De heren kwamen de vier jeugdigen tegen. Het viertal deed bedreigende uitlatingen naar de mannen toe. De jongens pakten stenen, wierpen die naar het tweetal toe, maar misten.

De vier jeugdigen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de jongens na een ernstige waarschuwing heengezonden.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.