Vier aanhoudingen in berovingszaak bewakingsbedrijf

De politie van het bureau Centrum kreeg op zaterdagavond 10 augustus de melding, dat drie gewapende mannen een beroving gepleegd hadden bij een bewakingsbedrijf gevestigd te Paramaribo.
Op die bewuste zaterdag avond bevonden drie personeelsleden zich in het gebouw toen zij overvallen en gekneveld werden. De criminelen maakten een dienstwapen en een groot geldbedrag in vreemde valuta buit. Het geld was in een kluis bewaard.
Na een gedegen onderzoek hebben rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, op dinsdagmiddag 20 augustus, drie mannen en een vrouw opgespoord en aangehouden.
De verdachten zijn : Romario, C.(27 jr.), zijn wederhelft Lucienne-Sara J.(27 jr.), Aniel, C.(33 jr.) en Safiero, T.(25 jr). Het gaat in deze om een zogenaamde “inside job”.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de verdachten met het gestolen geld hoogstwaarschijnlijk verschillende kostbare spullen zoals auto’s en elektronische apparaten aangeschaft hebben. Een deel van deze spullen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen alsook een som geld.
De genoemde verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.—

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.