Vete eindigt in steekpartij

De 16-jarige Jeffrey F. is door politie van Latour in de nacht van zondag 27 op maandag 28 maart in het ressort aangehouden.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding van een vechtpartij en deden de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer Duchan P. (16) werd met een steekverwonding in zijn buikstreek en linker slaap aangetroffen. Hij was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Onderzoek wees verder uit dat het slachtoffer een vete had met Jeffrey dat uitmondde in een steekpartij. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

Na te zijn opgespoord door de politie is Jeffrey kort daarna in de directe omgeving aangehouden. Het scherpe voorwerp is niet gevonden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij overgedragen aan de politie van Jeugdzaken en in verzekering gesteld. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.