Vertier eindigt in cellenhuis

Gautan, K. (42), Robinson, H. (32), Anand S. en Wiren T. beiden 25 jaar zijn op zondag 17 juli door de politie  van Kwatta aangehouden.

De wetsdienaren kregen in de vroege morgen de melding van een vechtpartij voor  een dansclub aan de Kwattaweg. Zij begaven zich naar de plek voor onderzoek.  Het bleek te gaan om twee groepen die in de dansclub waren voor vertier. Tijdens het dansen kwam één van de jongemannen van de ene groep tegen een dame van de andere groep aan.

Zij vond dat niet leuk en gaf dit door aan haar vader. De jongeman werd door de vader aangesproken. Er ontstond een woordenwisseling tussen de mannen van de twee groepen. De security guard greep in en zette de groep van de dame buiten om verdere escalatie te voorkomen. Eén van de jongemannen vond dit niet leuk en ging wederom de dansclub in, om de andere groep om rekenschap te vragen. Er ontstond toen een vechtpartij in de dansclub waarbij de vechtenden werden uitgezet.

De vechtpartij zette zich buiten voort. Op een bepaald moment werd er over en weer door de vechtersbazen  met voorwerpen gegooid. Een auto van een bezoeker die niet betrokken was bij deze vechtpartij werd beschadigd.

De vier verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Drie hunner is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De vierde is na verhoor heengezonden.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.