Veroorzaker aanrijding overlijdt in het ziekenhuis; verkeersbarometer staat op 8

De 29-jarige bromfietser Gautam Guptar is op maandag 4 februari in het Mungra Medisch Centrum (M.M.C.) in het district Nickerie overleden.
Gautam veroorzaakte op vrijdag 1 februari een aanrijding met een bus aan de Fredericiweg. De politie van het ressort Paradise deed na de melding van de aanrijding met zware persoonlijke ongelukken de locatie aan voor onderzoek.
Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar. Onderzoek wees uit dat de bromfietser over de Fredericiweg reed. Ter hoogte van pand nummer 34 haalde hij een voorrijder in. Bij die inhaalmanoeuvre kwam hij terecht op de rijhelft van de tegenligger in deze de personenbus.
In kritieke toestand werd Guptar afgevoerd naar het M.M.C. alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Hij liet het leven op maandag 4 februari.
Het ontzielde lichaam van Guptar zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan. Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 8.
De bus bestuurder is in het bezit van een gelding Surinaams rijbewijs. Na verhoor is hij heen gezonden. De zaak is nog in onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.