Veroorzaker aanrijding na drie en een halve maand onder te zijn gedoken aangehouden

De afdeling Verkeersunit van regio Midden heeft op donderdag 16 januari de 25-jarige Romario M. aangehouden.

Deze verdachte die alleen was gezeten in zijn voertuig veroorzaakte op zaterdag 28 september aan de Afobakkaweg ter hoogte van mast drie een aanrijding. Romario reed een andere personenauto aan. Zowel Romario als de andere autobestuurder en zijn mede inzittende liepen zwaar lichamelijk letsels op. De drie gewonden werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar zij ter verpleging in de ziekeninrichting werden opgenomen.

Inmiddels zijn alle drie gewonden ontslagen uit het ziekenhuis. Romario die zich moest aanmelden bij de politie, dook onder. Hij werd meermalen opgespoord, doch wist uit handen van de politie te blijven.

Na verkregen informatie werd Romario door het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Verkeersunit van regio Midden op zijn werklocatie in het ressort Uitvlugt opgespoord. Onderzoek heeft uitgewezen dat Romario niet in het bezit is van een rijbewijs.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Romario in verzekering gesteld.

Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.