Veroorzaker aanrijding mishandelt door een benadeelde; benadeelde in verzekering gesteld

Mark F. (35) veroorzaakte op zondag 15 april een kettingbotsing aan de Waterkant.

De politie van ressort Centrum deed na de melding van een aanrijding, waarbij partijen slaags waren geraakt, de plek aan. Bij aankomst bleek het om een aanrijding tussen drie voertuigen te gaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De materiele schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

Mark bleek onder invloed van alcohol te hebben deel genomen aan het verkeer en was niet in staat een blaastest te ondergaan. Met zijn toestemming is hij onderworpen aan een bloedtest.

Een van de benadeelden, de 31-jarige Sandjay R., mishandelde Mark. De dronkenbestuurder liep snijwonden op en klaagde van pijn op het hoofd.

Sandjay werd aaangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Mark is na medische behandeling heen gezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Het dossier terzake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.