Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei melding van het Command Center, dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De wetsdienaren gingen naar de opgegeven locatie en troffen de slachtoffers ter plaatse aan. De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh, J. en de 50-jarige Sharmiladebie, T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken zij door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden. Dat de autobestuurder na de aanrijding is door gereden. De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden. 

Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze  de 24- jarige Armand, E. Armand verklaarde verder dat hij de auto gesloopt had en de autozittingen verbrand had om bewijsmateriaal weg te maken. 

Op zijn aanwijzing werd de locatie aangedaan waar hij de losse delen van de auto verstopt had. In het belang van het onderzoek zijn de losse delen van de auto door de politie in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Armand, E. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.                          

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.