Veroorzaker aanrijding laat slachtoffer in hulpeloze toestand achter

De politie van ressort Centrum kreeg in de vroege ochtend van maandag 5 december melding van een aanrijding tussen een auto en een voetganger.

Daar aangekomen voor onderzoek werd een manspersoon die niet aanspreekbaar was aangetroffen. Omstanders verklaarden dat de autobestuurder na de aanrijding met hoge snelheid is doorgereden richting Watermolenstraat. Zoals de omstanders aangaven reed de chauffeur in een rode Toyota Run X of een Volkswagen (VW) over de Waterkant. Hij kwam vanuit de Dr. Sophie Redmondstraat richting Watermolenstraat. Op de kruising van de Waterkant en de Knuffels gracht, hoorden zij plotseling een klap.

Op dat moment zagen zij een man ongeveer twee meters de lucht invliegen. Hij belandde op het wegdek.

Per ontboden ambulance werd de voetganger afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging is opgenomen.

De wetsdienaren sporen de veroorzaker op en deze is nog niet achterhaald. Het vermoeden bestaat dat de radiator van de auto na de aanrijding is beschadigd.

De politie roept hierbij de veroorzaker van deze aanrijding op zich te melden op het politiebureau Centrum aan de Keizerstaat. Op de gemeenschap wordt eveneens het beroep gedaan alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze onverantwoordelijke bestuurder door te spelen aan de politie. Dit kan via de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of op de telefoonnummers 477777 / 471111.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.