Veroorzaker aanrijding ingesloten

Alian S. (26) is op woensdag 29 maart na een aanrijding, waarbij het slachtoffer zwaar lichamelijk letsels heeft opgelopen door de politie van ressort Centrum achter slot en grendel geplaatst.
De wetsdienaren deden na de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets aan de Wilhelminastraat de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd de 69-jarige bromfietser met letsels op het wegdek aangetroffen. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is met fracturen ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Onderzoek wees uit dat het slachtoffer over de Wilhelminastraatreed, komende vanuit de Mahonylaan richting David Simonstraat. Ter hoogte van C.H.M. stond de auto langs de weg geparkeerd. De autobestuurder reed zonder op te letten de Wilhelminastraat op en reed de bromfietser aan.
Alian kon bij navraag naar zijn autobescheiden geen rijbewijs tonen. Hij is een Cubaan en niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs noch van een rijtoestemmingsbrief. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.
De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.