Veroorzaker aanrijding die slachtoffer in hulpeloze toestand achter liet ingesloten met medewerking van de gemeenschap

Steve Ch. (31) is op vrijdag 9 december door de politie van ressort Centrum ingesloten.
Steve wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van maandag 5 december een voetganger op de kruising van de Waterkant en de Knuffelsgracht te hebben aangereden. De veroorzaker reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is in coma en ligt ter verpleging op de afdeling Intensive Care.
De politie kreeg na een oproep geplaatst te hebben tips vanuit de gemeenschap. Deze zijn uitgewerkt. Steve is meermalen op zijn werklocatie opgespoord. Echter bleek hij vanaf de dag van de aanrijding niet op het werk te zijn verschenen. Via zijn werkgever werd hij door de politie ontboden. Toen Steve dit van zijn werkgever vernam, meldde hij zich op 9 december aan op het politiebureau.
Hij werd voorgeleid, waarna zijn rijbewijs is ingevorderd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Steve achter slot en grendel geplaatst. Het voertuig is ook achterhaald en voor de strafvordering in beslag genomen.
De politie bedankt de samenleving voor de informatie die heeft geleid tot het achterhalen van deze onverantwoordelijke autobestuurder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.