Veroorzaker aanrijding aangehouden

De politie van Livorno heeft een zaak in onderzoek, waarbij een veroorzaker van een aanrijding op zaterdag 13 mei is doorgereden. Na de melding van de aanrijding aan de Tjong A Kietweg deden de wetsdienaren de plek aan.

De benadeelde is ter plaatse aangetroffen.Het ging om een aanrijding met materiële schade. Volgens verklaring van de benadeelde reed hij over voornoemde weg. Een autobestuurder die in tegengestelde richting reed week op een bepaald moment niet behoorlijk naar links uit. Deze kwam op zijn rijhelft met als gevolg de aanrijding.

De veroorzaker reed door waarop de benadeelde de achtervolging inzette. Aan de Martin Luther Kingweg stopte de veroorzaker. Hij sprak de veroorzaker aan, maar deze reed in volle vaart verder.

Hij noteerde het kentekennummer, welke hij doorgaf aan de politie. Via de afdeling nummerbewijzen is de eigenaar van het voertuig achterhaald. Deze is opgespoord en op zondag 28 mei aangehouden.

Hij is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heengezonden.

Het dossier ter zake is voor verdere afdoening opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.