Vermoedelijke woning inbraak met dodelijk gevolg

De 52-jarige Joe Louis Primchand is vanochtend, donderdag 9 augustus 2019, dood aangetroffen in een slaapkamer op zijn woonadres te Ephraimzegen in het politie ressort Latour.
Vanochtend werd de politie gebeld door een huisbewoner van het slachtoffer, die aangaf dat er bij hun thuis was ingebroken en dat Primchand waarschijnlijk was neer geschoten. De politie ging voor onderzoek ter plaatse en trof het ontzielde lichaam van de man voornoemd aan in een slaapkamer. Het lijk vertoonde sporen van geweld aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Volgens verklaring van de belster hoorde zij een gestommel in het huis. Vervolgens dat zij het geluid hoorde als dat van een schot dat af ging.
Een der toegangsdeuren tot de woning vertoonde sporen van braak. Uit het huis moeten twee zangvogels en een jachtgeweer zijn gestolen. Het is vooralsnog niet duidelijk wat voor soort verwonding de overledene aan het hoofd heeft opgelopen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk door de politie voor obductie in beslag genomen. De politie van Latour heeft deze zaak voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.