Vermoedelijke wijndieven konden niet profiteren van hun buit

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op woensdag 27 april Shaheed A. en Revelinio S. aangehouden aan de Hogestraat.

Na een melding van  diefstal gepleegd op een adres te Rainville  door twee manspersonen die in een zwart gelakt voertuig zaten, werd er een bericht voor alle politie eenheden over straat doorgespeeld  via de Centrale Meldkamer.   

Het voertuig werd door RBT Paramaribo gesignaleerd aan de Hogestraat en klemgereden. Shaheed en Revelinio werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat een getuige de twee manspersonen vanuit een pand zag komen waaruit ze goederen hadden weggenomen en in een zwart gelakt voertuig zijn weg gereden.

Het onderzoek op het adres wees uit dat het tweetal zich toegang heeft verschaft tot het pand door een raam van de voorste slaapkamer te forceren. Het dievenijzer werd vervolgens weggerukt, waarna zij zich in de woning begaven. Volgens de eigenaar van het pand is een kartonnen doos met een aantal flessen wijn weggenomen.

De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de vermoedelijke wijndieven ingesloten. Het voertuig is hangende het verdere onderzoek in beslag genomen ten behoeve van Strafvordering.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.