Vermoedelijke voortvluchtige drugsverdachte aangehouden en opgesloten

De vermoedelijke 32-jarige drugsverdachte Allen L. die zich op maandag 18 oktober met zijn raadsman aanmeldde op de afdeling Narcotica Brigade, is ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek kwam naar voren dat Allen eigenaar van een goudsmidshop te Lelydorp is. De wetsdienaren kregen de informatie dat er vermoedelijk drugs in de shop werd verhandeld. De politie werkte deze informatie uit en werden twee kompanen van Allen op zaterdag 11 september tijdens een drugsinval aangehouden. Inmiddels is één een hunner in vrijheid gesteld.
Bij de drugsinval stuitte de wetsdienaren op verschillende drugsoorten, waaronder “sukru” en marihuana. De aangetroffen drugsoorten werden vervolgens in beslag genomen.
De verdachte Allen verklaarde aan de politie dat hij helemaal niets afwist van de drugs. In het belang van het onderzoek is Allen na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.