Vermoedelijke veroorzaker aanrijding laat benadeelden beschadigd achter

De 29-jarige Vinc N. is op woensdag 28 december na een aanrijding tussen een personenauto en een autobus per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De politie van Livorno die de melding van de aanrijding ontving, begaf zich ter plaatse. Daar troffen zij beide voertuigen aan. De bestuurder van de personenauto Vinc zat bekneld in het voertuig. De ingeschakelde brandweer kon hem uit zijn benarde positie bevrijden. Vinc was echter niet aanspreekbaar. Hij is ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.
Volgens verklaring van de buschauffeur reed hij over de Martin Luther Kingweg komende vanuit de richting Paranam. Zijn voorrijder die met gedoofde lichten over de weg reed,ontstak plotseling zijn verlichting en sloeg rechts af de PaltanTewarieweg in.
Vinc die in tegengestelde richting kwam aanrijden, week uit naar rechts om een botsing te voorkomen. De buschauffeur die eveneens een botsing wilde voorkomen week uit naar links met als gevolg toch een botsing.
De onverantwoordelijke veroorzaker koos het hazenpad. De materiële schade is aanzienlijk. De politie van Livorno is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.