Vermoedelijke kettingtrekker/inbreker aangehouden en opgesloten

Donovan S. is op dinsdag 21 april aangehouden en in verzekering gesteld ter zake diefstal doormiddel van geweldpleging en diefstal doormiddel van braak. Het afgelopen jaar deed een vrouw aangifte tegen een man die haar gouden halsketting weggerukt had van haar hals. Daarna maakte deze kettingdief zich uit de voeten. Getuigen van dit misdrijf gingen de dief achterna maar konden hem niet aanhouden. Hun reactie heeft wel ervoor gezorgd dat hij de halsketting weggooide. De halsketting is terug gevonden en afgegeven aan de benadeelde. Bij een fotoconfrontatie is Donovan S. zowel door de benadeelde als getuigen herkend als de kettingdief. 

Op woensdagmorgen 14 april van dit jaar keerde een vrouw naar haar woning aan de Licanistraat toen zij een man ter plaatse zag. Bij het zien van de bewoonster rende hij hard weg. De bewoonster kwam kort daarna tot de ontdekking dat de achterdeur van haar woning was open gebroken en dat uit de woning een bedrag in Surinaamse Dollar was weggenomen. Een getuige herkende Donovan S. als te zijn de man die bij de woning gezien en weggerend was.

“Het is van belang  om bij diefstal altijd aangifte bij de politie te doen ook al is het gestolen goed terug gevonden. Uw aangifte kan maken dat de politie een veelpleger of een draaideurcrimineel in de kraag vat. Help de politie bij het veilig houden van ons land.”

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.