Vermoedelijke inbrekers aangehouden

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft in de vroege ochtend van maandag 17 oktober tijdens surveillance drie verdachten aangehouden aan de Wilhelminastraat.

Viano J. (18), Stefano G. (16) en de 19-jarige Fernando A. worden ervan verdacht op het punt te hebben gestaan een inbraak of een andere strafbaar feit te plegen. Het drietal bevond zich in een grijs gelakt voertuig met valse kentekenplaten. Bij het zien van de politie reed de bestuurder in volle vaart weg. De wetsdienaren zetten de achtervolging in. Aan de Dr. Sophie Redmondstraat reed de autobestuurder tegen een elektrische mast op. De verdachten raakten niet gewond, maar het voertuig is aanzienlijk onherstelbaar beschadigd. De verdachten probeerden toch te vluchten, maar werden in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

In het voertuig werden aangetroffen en in beslag genomen de originele kentekenplaten, een windbuks, een zwarte muts en zwarte jackets. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het voertuig toebehoort aan de vader van één der verdachten.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.  

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.