Vermoedelijke inbreker en autodief achter slot en grendel gezet

De politie heeft op maandag 5 oktober de 43-jarige Maurits in verzekering gesteld ter zake diefstal door middel van braak. Maurits wordt verdacht van inbraak bij een woning. De inbreker heeft niet alleen goederen uit het huis weggenomen maar ook de auto van de benadeelde gestolen.
De benadeelde deed aangifte op het politiebureau Richelieu. Dit onderzoek werd overgedragen aan de afdeling Recherche van Regio Oost. Op een gegeven moment kwam Maurits in beeld als verdachte. Maurits is een ex-arbeider van de benadeelde.
Op 5 oktober werd Maurits aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij was namelijk in de gestolen auto naar het bureau gereden. De politie van het bureau Flora droeg Maurits en de gestolen auto vervolgens over aan de collega’s van de afdeling Recherche Regio Oost. Maurits beweert dat hij het gestolen voertuig ergens onbeheerd heeft aangetroffen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. De spullen die uit het huis zijn gestolen zijn nog niet terug gevonden. Het onderzoek duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.