Vermoedelijke drugsverkoper aangehouden

Politieambtenaren van de Bikers unit hebben op maandag 15 augustus de 18-jarige Kishan M. in de binnenstad aangehouden.

Tijdens surveillance viel het de Bikers op dat Kishan verdacht deed. Bij het zien van de wetsdienaren wilde hij wegrijden op een bromfiets zonder achter kentekenplaat. De voorste kentekenplaat was onleesbaar. Hij werd tot stoppen gesommeerd. Bij navraag naar de bescheiden kon hij deze ook niet tonen. Heel zenuwachtig en stotterend verklaarde hij de bromfiets te hebben geleend van een vriend.  Ook het chassisnummer is weg gevijld.

Zijn verhaal kwam ongeloofwaardig over, waardoor de politie overging tot fouillering. Op hem werd een geldsbedrag aangetroffen. In een tas die hij bij zich had, vonden de wetsdienaren 19 pakjes hasj, een fijn weger en verpakkingsmateriaal. Al deze zaken zijn in beslag genomen.

Hangende het verdere onderzoek is de bromfiets eveneens in beslag genomen en de jongeman is overgebracht naar de politie van ressort Centrum.

De vermoedelijke drugsverkoper werd voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.