Vermoedelijke drugsdealers aangehouden en opgesloten

De politie van het bureau Lelydorp heeft op vrijdagmorgen 1 mei de 35-jarige Fabian I. meer bekend als “Muis ”en de 27-jarige Quincy M. aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende middelen. Zij zijn vermoedelijk drugsverkopers.
De politie van het bureau Lelydorp, bijgestaan door leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) heeft de boven genoemde mannen in de Paralelweg staande gehouden. Zij zaten bij die gelegenheid in een voertuig en hadden marihuana, hasj, XTC-pillen en cocaïne bij zich. Verder heeft de politie in de directe omgeving, waarin Fabian en Quincy zich bevonden, nog meer illegale drugs aangetroffen die op verschillende plekken verborgen waren. Het gaat in deze om zogenaamde verkoop hoeveelheden drugs.
Het tweetal is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel gezet door de politie en de drugs en het voertuig zijn in beslag genomen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.