Vermoedelijke drugs- en alcohol verslaafde stiefzoon ingesloten

Guno D. (47) is op zondag 2 mei door de politie van het bureau Latour opgesloten ter zake zware mishandeling van zijn 78-jarige stiefvader.
Volgens verklaring van het slachtoffer zat hij in de nacht van zaterdag 1- op zondag 2 mei in zijn woning uit zijn bijbel te lezen toen zijn stiefzoon Guno hem te lijf ging met een eind hout. Het slachtoffer werd zodanig met het eind hout op zijn hoofd geslagen dat hij verwondingen opliep en zelf het bewustzijn verloor. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor medische hulp. Na medische behandeling is hij heen gezonden. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft hij zijn stiefzoon geen aanleiding gegeven om hem aan te vallen en te mishandelen.
Guno, die vermoedelijk een alcohol- en drugsverslaafde is, gaf een onsamenhangende verklaring over de reden waarom hij zijn stiefvader mishandelde. Het komt erop neer dat hij zijn stiefvader als een hinder ziet in zijn leven. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Guno, D. hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.