Vermoedelijke comparant Regilio Yorke aangehouden

De man die op maandagavond 29 juli met Yorke over de Mottonshooplaan liep is gisteren aangehouden. Deze man, een zekere R.M., heeft verklaard dat hij inderdaad op die bewuste maandagavond met Regillio Yorke liep en dat hij wegrende toen hij de politie in de gaten kreeg. R.M. heeft ook verklaard dat hij een geldbedrag in Amerikaanse dollar van Yorke heeft gehad. Dit als teken van vriendschap en kort voordat een politievoertuig hun rijdend naderde van achteren. R.M. is in verzekering gesteld.

Regilio Yorke en R.M. werden op maandagavond 29 juli gesignaleerd aan de Mottonshooplaan. Zij renden in verschillende richtingen toen zij de politie in de gaten kregen. De politie zette de achtervolging in. Yorke rende toen de Ajawastraat in en negeerde de waarschuwingsschoten die de politie afvuurde om hem tot staan te brengen. Na de waarschuwingsschoten is toen gericht op Yorke geschoten. Daarbij is hij dodelijk door een kogel geraakt. Yorke had kort daarvoor een sieraad en geld uit een auto gestolen bij de Hermitage Mall.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.