Vermoedelijke bromfietsdieven aangehouden

De politie van Munder heeft in de avond van zondag 6 november Sergio R. (27) en Serghinho aangehouden in het ressort.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding dat er een diefstal gaande was en dat de verdachten gekleed in donkere kleding zich op bromfietsen verplaatsten. Politiemannen van Munder die op dat moment in de directe omgeving surveilleerde, speelden gelijk hierop in. Zij zagen twee verdachten, van wie één hunner in donkere kleding met een gascilinder tussen zijn benen, in volle vaart wegrijden.  

Enkele straten verder werden zij door de politie klemgereden. Bij een ingesteld onderzoek  konden zij de bescheiden van de bromfietsen niet overleggen. Op een terrein in de directe omgeving stuitte de politiemannen op twee andere gascilinders en nog een bromfiets. De drie bromfietsen en de drie gascilinders werden in beslag genomen.

De rechtmatige eigenaar van één van de rijwielen is inmiddels achterhaald. Deze had bij de politie van Domburg aangifte van diefstal van zijn bromfiets gedaan. De twee andere brommers moeten nog geplaatst worden.

Serghinho is na te zijn gehoord heengezonden. Zijn kompaan Sergio is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.