Vermoedelijke autolenzen dief in de kraag gevat

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op dinsdag 10 mei de verdachte Brano B. aangehouden.

Een mevrouw deed op zondag 8 mei aangifte van diefstal van twee achter lenzen van haar voertuig. Volgens haar verklaring stond haar auto op de berm tegenover de Spoed Eisende Hulp van het Sint Vincentius Ziekenhuis, waar zij werkzaam is, geparkeerd.

Ze begaf zich op een bepaald moment naar het balkon van het ziekenhuis en zag een manspersoon de tochtraampjes van haar voertuig inslaan. Hij nam vervolgens de twee achter lenzen mee. Ze noteerde snel het kentekennummer van de auto waarmee de dief vertrok en deed aangifte bij de politie van ressort Centrum. Er werd gelijk een algemene oproep voor alle eenheden op het veld gestuurd.

Het RBT Paramaribo, hield aan de hand van de aangegeven beschrijvingen bedoeld voertuig op 10 mei in het stadscentrum staande. De autobestuurder Brano werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij ontkent de diefstal te hebben gepleegd.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.