Vermoedelijk lid inbrekersbende aangehouden

Weewee

In beslag genomen wapens met munitie
De 30-jarige Winston W. is vanochtend aangehouden in verband met een gewapende woning inbraak. Tijdens pro-surveillance werden agenten gestopt door een man. Die gaf aan dat een huisgenoot hem had opgebeld en gezegd dat er gewapende inbrekers in huis waren. De politie reed zo snel als mogelijk naar het opgegeven adres aan de Plutostraat.De verdachte Winston W.is daarbij aangehouden en een jachtgeweer met ingekorte loop is in beslag  genomen. Ook jachtgeweer munitie is in beslag genomen. Winston’s comparanten zijn nog voortvluchtig. Uit het huis is geld, een sieraad en zaktelefoons weggenomen. De criminelen hadden de huisbewoners met “ty rap” vast gebonden.

Vermeldenswaard is dat deze Winston in de maand november van het afgelopen jaar was aangehouden in een auto. In het voertuig waren onder andere een revolver en “ty rap” aangetroffen. Winston was daarbij in gezelschap van een man. In dat geval had de politie een melding gehad dat een auto verdacht ergens geparkeerd stond.

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.