Vermiste visser na vijf dagen terecht

Winston O.  (41) meer bekend als ‘Blaka’ die op dinsdag 24 oktober als vermist was opgegeven, is op donderdag 26 oktober door een eigenaar van een kostgrond op zijn perceel aangetroffen. Deze informatie werd doorgespeeld aan de politie van Paranam alwaar de aangifte was gedaan.

Volgens verklaring van de aangever begaf hij zich op zaterdag 21 oktober met twee vrienden naar het Kaaimangrasie gebied in het district Para om te gaan vissen. Op zondag 22 oktober besloten hij en Winston op zoek te gaan naar een visrijk gebied. De andere vriend die als kok  fungeerde, bleef achter. Na twee kreken te hebben geïnspecteerd, besloten ze elk een andere richting op te gaan. De vrienden zouden elkaar op een afgesproken plek en tijdstip weer ontmoeten.

Op het afgesproken tijdstip wachtte hij zijn vriend tevergeefs op en besloot naar het kamp te gaan in de hoop hem daar aan te treffen. Dit was niet het geval. Na twee dagen de zoekactie te hebben voortgezet, zonder het gewenste resultaat, deed in de late avond van 23 oktober aangifte bij de politie van Paranam.

In samenwerking met manschappen van het Nationaal Leger startte de politie op dinsdag 24 oktober een zoekactie, zonder resultaat. Tijdens de voortzetting van de zoekactie op donderdag 26 oktober kregen de eenheden het bericht dat Winston terecht is. Een beller in het Paramakka gebied gaf aan dat Winston is aangetroffen op zijn kostgrond. De politieambtenaren in de verschillende ressorten waren reeds op de hoogte gesteld van de vermissing van Winston. Deze informatie werd doorgespeeld aan de politie van Paranam.

Vanwege het tijdstip en de waterstand kon er op dat moment niet worden gevaren. Winston bracht de nacht door bij die familie. Op vrijdag 27 oktober voer de politie van Richelieu uit naar het kostgrondje, pikte Winston op en droeg hem over aan zijn familie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.