Vermiste Cindy Pierre terecht; levenloze lichaam Rehana ongeveer 1 kilomer van de school aangetroffen

De 7-jarige Cindy Pierre is op zaterdag 11 maart omstreeks 16.00 uur terecht. Het meisje kwam plotseling vanachter de school die in het Alfonsdorp is gevestigd het dorp ingelopen . Zij werd opgemerkt en opgevangen door een dorpsbewoner. De ingeschakelde politie deed het dorp aan en nam het meisje mee. Aan de hand van haar verklaring zijn de eenheden van het Nationaal Leger en Politie het bos ingegaan op zoek naar de jongere zus Rehana. Ongeveer een kilometer verwijderd van het terrein van de school, in het bos, is het levenloze lichaam van de kleuter onder een boom aangetroffen.
De politie van Albina kreeg op zaterdag 4 maart omstreeks 16.00 uur melding van de vermissing van de 4-jarige kleuter Rehana Pierre en Cindy Pierre. Volgens de grootmoeder stuurde zij de twee meisjes op een gegeven moment naar hun ouderlijke woning die ongeveer 40 meters verwijderd is van haar woning voor het aandoen van andere kledingstukken. De meisjes gaven gevolg aan haar opdracht en liepen weg.
Na ongeveer een half uur vond zij dat de meisjes te lang wegbleven en ging zij op zoek naar hen. De meisjes zijn niet bij hun ouderlijke woning aangetroffen. Zij begon gelijk een zoekactie en schakelde intussen ook de politie in.
In deze zaak zijn er drie verdachten, na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Cindy is afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medisch onderzoek. Het ontzielde lichaam van Rehana is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.