Vermiste 8-jarige verdronken

De 8-jarige Migaidi Pavion is op woensdag  13 april verdronken in het Saramaccakanaal. De moeder van het kind deed in de avond van dezelfde dag aangifte van vermissing  bij de politie van Santodorp.

Volgens verklaring van de moeder  was  Migaidi met een oudere zus naar het kanaal geweest om de afwas te doen. Na enige tijd kwam die zus alleen terug naar huis met de mededeling dat haar zusje voor haar is vertrokken van het kanaal.   Toen zij thuis aankwam bleek dat Migaidi niet thuis was.

De aangifte van vermissing werd door Santodorp doorgespeeld aan de Centrale Meldkamer.

De meldkamer die melding van een buurtbewoner had gekregen, dat een kind het Saramaccakanaal was ingesprongen en niet meer boven water was gekomen, gaf dit door aan politie Santodorp.

Aangezien het vermoeden bestond dat het om hetzelfde kind ging, stelde de politie een nader onderzoek in.  Bij het nader verhoor gaf de zus van Migaidi aan dat het kind inderdaad het water was ingesprongen en niet meer  boven water was gekomen. Uit vrees voor de moeder heeft zij het gebeurde niet verteld.

Het lijk van Migalda is op donderdag 14 april opgevist en  na afstemming met een lid van Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.