Vermiste 15-jarig meisje in woning aangetroffen met drie jonge mannen; verdachten ingesloten

A.M, H.E. en T.R., zijn door de politie van het bureau Santo Dorp op maandag 6 november 2023 aangehouden.

Dit drietal wordt ervan verdacht minderjarige meisjes aan het ouderlijk gezag te hebben onttrokken en de tiener meisjes seksueel te hebben misbruikt.

De moeder van de 15-jarige B.G. deed op zondag 5 november 2023 aangifte op het voornoemde politiebureau ter zake vermissing van haar dochter. Naar zeggen van de aangeefster is haar dochter op een bepaald moment op vrijdag 3 november 2023 uit huis vertrokken en niet teruggekeerd. Verder dat B.G. zonder een goede reden voor de tweede keer van huis was weggelopen. Na uitgewerkte informatie dat de tiener in het ressort Sunny Point, genaamd ‘weiland’, vertoefde, deden de wetsdienaren van Santo Dorp op 6 november 2023 het adres aan. Daarbij werd B.G. in de woning met nog twee andere vermiste tieners met de drie verdachten aangetroffen.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere verdachten in deze zaak worden aangehouden, waaronder een vrouwelijke verdachte die de meisjes vermoedelijk drugs had toegediend. De woning waarin de jeugdigen werden gesignaleerd, behoort aan één van de verdachten zijn vader, die in het binnenland woont en werkt. De slachtoffers zijn voor medische onderzoeken verwezen naar een arts, waarna de drie verdachten ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het drietal hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.