Verliefde ‘Rasta’ ingesloten voor huisvredebreuk schennis van de eerbaarheid en vernieling

Kenneth C. Alias ‘Rasta’ (62) is op donderdag 5 september aangehouden voor huisvredebreuk, schennis van de eerbaarheid en vernieling. Kenneth maakt een gewoonte van om zonder toestemming op het erf van zijn buurvrouw te gaan. Hij komt op haar erf terecht door over de zinken schutting te klimmen of om die deels te vernielen. Daarna moet de buurvrouw handelingen van Kenneth aanschouwen die vallen onder het strafbaar feit Schennis van de eerbaarheid. De buurvrouw voelt zich bedreigt en heeft ettelijke keren aangifte tegen Kenneth gedaan. De politie heeft Kenneth na de aangiftes aangehouden waarna hij in verzekering is gesteld. Kenneth pleegt die strafbare handelingen omdat hij smoorverliefd is op de buurvrouw.

De afgelopen week heeft hij de schutting van de buurvrouw weer vernield om zodoende op haar erf te komen. Zij deed wederom aangifte tegen Kenneth. Op donderdag 5 september is hij door de politie aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenneth weer in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.