Verkrachtingsverdachten aangehouden en ingesloten

De 42-jarige Ruben H. is gistermorgen, dinsdag 10 juni, aangehouden niet lang nadat hij vermoedelijk gepoogd heeft een buurtbewoonster te verkrachten. De vrouw was bezig op haar achtererf planten nat te maken. Ruben zou naar haar zijn toegelopen en zou haar op de grond hebben geduwd ten einde vleselijk gemeenschap met haar te hebben. Het slachtoffer begon luidkeels om hulp te roepen. Haar hulp geroep heeft waarschijnlijk ervoor gezorgd dat Ruben stopte met zijn handeling en wegrende. Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld.
De 31-jarige Carlos B. is gisteravond, dinsdag 10 juni, in de stad aangehouden op verdenking van verkrachting van een 19-jarige vrouw te Moengo in het district Marowijne. Die verkrachting moet hebben plaatse gevonden op woensdag 4 juni op het woonadres van het slachtoffer. De verdachte woonde op hetzelfde adres omdat hij een relatie had met een familielid van het slachtoffer. Hangende het onderzoek is deze verdachte ook in verzekering gesteld.

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.