Verkoopster en klant na drie weken ingesloten voor wederzijdse mishandeling

De politie van het bureau Calcutta heeft op zondag 7 mei 2023 de verkoopster T.L. en de klant H.L. drie weken na een vechtpartij aangehouden.

Beide vrouwelijke verdachten hebben zich op zondag 16 april 2023 in een bar te Boskamp schuldig gemaakt aan wederzijdse mishandeling. De politie van het bureau Boskamp deed na de melding van een vechtpartij de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst constateerden de wetsdienaren dat een mannelijke klant omstreeks 07.00 de bar was binnen gestapt en drie flessen bier had genuttigd. Hierna liep hij in beschonken toestand naar buiten en speelde vanuit zijn auto luid muziek. Hij werd door de verkoopster T.L. aangesproken, wat niet in goede aarde viel bij de dronken klant. Hij ging te keer met de verkoopster, gooide bier op de vloer in de bar en wilde zijn geld terug. De winkelier die aan het uitrusten was, werd hierdoor wakker en duwde de dronken klant naar buiten. Bij die gelegenheid bracht hij de winkelier een ferme klap toe op zijn gezicht en koos het hazenpad. H.L. die op dat moment ook in de bar was, bemoeide zich met de zaak en schold de verkoopster uit. T.L. werd boos en bracht zij H.L. enkele slagen toe in haar gelaat met haar slipper. Met een scherp voorwerp bracht H.L. haar tegenstaander verschillende verwondingen toe op haar lichaam. Door tussenkomst van een omstander kon erger worden voorkomen. Na medische behandeling mocht de verkoopster T.L. naar huis.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de politie van Calcutta. De verkoopster T.L. werd na te zijn ontboden op zondag 7 mei 2023 door de politie aangehouden. De klant H.L. werd hierna opgespoord en op haar woonadres door de wetsdienaren in de kraag gevat. Het scherp voorwerp is eveneens aangetroffen en in beslag genomen.

Zowel de verkoopster als de klant werden voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten ter zake wederzijdse mishandeling. Aan de aanhouding van de voortvluchtige klant die dronken was, wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.