Verkoold lichaam aangetroffen in afgebrand pand (update)

 

Met betrekking tot de brand van een pompstation annex woning vanmorgen te Nieuw Koffiekamp is uit het voorlopig onderzoek het volgende gebleken: Criminelen zijn de magazijnruimte van het gebouw binnengedrongen. Drie Chinese mannen bevonden zich in de woonruimte van het gebouw die goed afgesloten was. De criminelen konden toen niet in de woonruimte terechtkomen. Het vermoeden bestaat dat de criminelen brand hebben gesticht in of aan het gebouw voordat zij de plaats hebben verlaten.
Een persoon, die het gebouw in brand zag staan, heeft met een pikhouweel een deur opengebroken waardoor twee van de drie Chinese mannen naar buiten konden komen. De derde man is in de vlammen omgekomen. In leven heette hij Suyaxiong en bereikte de leeftijd van 39 jaar. Een ander slachtoffer heeft brandwonden opgelopen en wel zodanig, dat hij voor medische behandeling is overgebracht naar een ziekenhuis in de stad. Deze zaak is in onderzoek bij de recherche van Geyersvlijt, die wordt ondersteund door de plaatselijke politie.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.