Verkeerspolitie voert controle op

verkeerscontr    verkeerscon 

De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname heeft op maandag 24 augustus verkeerscontrole in de omgeving Rijsdijk en  het Seedorf stadion uitgevoerd. Er zijn verschillende overtredingen geconstateerd. Het niet kunnen tonen van het rijbewijs en het niet verzekeren of keuren van het voertuig zijn enkele van de overtredingen. Van de  39 overtredingen die zijn geconstateerd zijn 36 bestuurders proces-verbaal aangezegd. Opvallend is dat er nog steeds personen zijn die ondanks waarschuwingen van de politie toch plaatsnemen achter het stuur van een voertuig zonder in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.

Bestuurders van wie alle bescheiden in orde waren, werden beloond met een dashboardkaart of een sticker en een sleutelhanger van de politie.

In verband met de veiligheidsmaand zullen deze acties gedurende de hele vakantie worden uitgevoerd op de verschillende wegen in Paramaribo en districten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.