Verkeersongeval met één dode

De politie van Richelieu kreeg op zaterdag 16 januari  melding van een verkeersongeval op de Oost- West verbinding ter hoogte van kilometer 35.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan de 20-jarige  bestuurder  Soutou Marcel  reed over de Oost- West verbinding komende vanuit de richting van Paramaribo en gaande naar de richting Moengo.

In het voertuig waren 4 mede-inzittenden. Ter hoogte van km 35 waar het weggedeelte in een bocht loopt,  moet de bestuurder  vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Het voertuig kwam tegen de vangrail van de Commetewane brug, meerbekend als Pokaibroki aan. Deze brug volgt gelijk na de bocht. Gezien de aangetroffen sporen ter plaatse bestaat het vermoeden dat Marcel krachtig heeft afgeremd.

Marcel Soutou liet ter plekke het leven. De vier mede-inzittenden zijn allen ernstig gewond. Drie van hen zijn niet aanspreekbaar. Het gaat in deze om de 20-jarige Adilio L.; Brian B. 21jaar; Shaquil M. 18 jaar en Enso M. van wie de leeftijd vooralsnog onbekend is. Per ontboden ambulance werden zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis.

Soutou is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het lijk van Soutou is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaande. Met het overlijden van Marcel is het aantal verkeersdoden gestegen naar 3.

 

Het is de afgelopen periode gebleken dat er nog heel veel bestuurders zijn die zich storen aan God noch gebod en zich niet houden aan de toegestane maximum snelheden die middels verkeersborden duidelijk worden aangegeven op de wegen. De politie doet nogmaals een beroep op weggebruikers te letten op hun snelheid.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.