Verkeersongeval met een dode

De 49-jarige  Radjinderkoemar Ramasre heeft op vrijdag 9 maart na een verkeersongeval ter plaatse het leven gelaten. De politie van het ressort Flora kreeg via de Centrale Meldkamer  de melding van een verkeersongeval aan de Jaggernath Lachmonstraat,  waarbij  een voertuig  over de kop is geslagen. Op de plek is  een vrachtwagen van 4.5 ton aangetroffen. Onder het voertuig lag er een slachtoffer. Het bleek de bestuurder te zijn. Het voertuig is op hem terecht gekomen. De Brandweer moest erbij worden gehaald om het slachtoffer onder het voertuig weg te halen. In het voertuig zaten drie personen, inclusief de chauffeur. De mede-inzittenden hebben zware lichamelijke letsels opgelopen. Zij moesten per ontboden ambulance worden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Een hunner is niet aanspreekbaar.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de vrachtwagen vanuit de richting  van de Corantijstraat over de  J.Lachmonstraat reed naar de richting van de Coesewijnestraat. De bijrijder Donovan verklaarde tegenover de politie dat hij plotseling opmerkte dat de chauffeur Radjinderkoemar probeerde af te remmen maar dat vermoedelijk het remsysteem hen in de steek had gelaten. Het gevolg was dat hij van de weg raakte en tegen de elektrische paal kwam die in tweeën brak. De vrachtwagen kantelde op zijn zij en kwam op de bestuurder terecht met het voor hem noodlottige gevolg.

Met het overlijden van Radjinderkoemar is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 13. Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer is ter obductie in beslag genomen. De politie onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.