Verkeersongeval met dodelijk afloop te Musa Pasi

De politie van het bureau Brokopondo kreeg op zaterdag 11 november 2023 de melding van een verkeersongeval te Musa Pasi, waarbij een auto over de kop was geslagen en dat er één dode te betreuren was.
Bij aankomst van de wetsdienaren werd het verkeersslachtoffer dat geen teken van leven meer vertoonde aangetroffen. Het betreft in deze een man van Chinese afkomst, van wie de personalia nog onbekend is. De man was gekleed in een zwarte lange mouw trui en een grijze joggingbroek. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het over de kop geslagen voertuig betreft een zwart gelakte Toyota Land Cruiser, die aanzienlijke materiële schade heeft opgelopen en door de politie in beslag is genomen.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de Chinese man opgebaard in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en nog niet vrijgegeven aan de nabestaanden.
Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie op voormeld politiebureau op het telefoonnummer van 0325474 of via het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.