Verkeersongeval met dodelijk afloop

De 54-jarige autobestuurder John Soekdew is in de avond van zaterdag 7 augustus bij een verkeersongeval aan de Noordpolderdam ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Kwatta kreeg omstreeks kwart over negen in de avond een melding dat een auto in de Noordpolderdam, ter hoogte van Leiding 7A, in de langs de weg lopende goot was beland en dat de inzittende vermoedelijk overleden was.
Toen de politie en de ambulance ter plaatse arriveerden was de heer Soekdew al door omstanders uit het voertuig gehaald. Hij vertoonde geen levensteken meer. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Onderzoek wees uit dat John Soekdew kort voor het ongeval alleen in zijn auto te Leiding 7A reed. Hij kwam vanuit de richting van de Commissaris Weythingweg gaande in de richting van de Noordpolderdam. Toen hij de Noordpolderdam in sloeg verloor hij de controle over de besturing van zijn auto. De auto geraakte van de rijbaan sloeg over de kop en kwam in de langs de weg lopende goot terecht.

Soekdew was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.