Verkeersongeval met 1 dode

De 27-jarige autobestuurder Chanelle Kasandikromo is in de avond van zondag 7 maart na een verkeersongeval aan de Wayamboweg overleden.

De politie van het bureau Groningen kreeg omstreeks 20.30 uur de melding dat aan de Wayamboweg voorbij de Zesde Rijweg een voertuig over de kop was geslagen. Toen de politie ter plaatse arriveerde troffen zij een auto op de langs de weg lopende berm aan van wie de bestuurder geen levensteken meer vertoonde.

Onderzoek wees uit dat Chanelle met haar jongere zus D.K. als bijrijder over de Wayamboweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in die van Groningen. Voorbij de Zesde rijweg verloor Chanelle bij het beschrijven van een rechtse bocht de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rechterberm terecht. De auto sloeg over de kop en de bestuurder slingerde daarbij uit het voertuig, waarna deze op de berm tot stilstand kwam. Chanelle liet ter plaatse het leven, terwijl haar jongere zus per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp werd afgevoerd. D.K. is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen. Een arts stelde de dood van Chanelle vast.

Chanel die niet onder invloed van alcohol verkeerde was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van Chanelle is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.